سوسا وب تولز - ابزار رایگان وبلاگ
موسسه چاپ باران گل

موسسه چاپ باران گل
 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان موسسه چاپ باران گل و آدرس baranegol.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





 

   شك نیست كه سازمان دین اسلام - كه به جرأت مى‏توان آن را وسیع‏ترین سازمان‏هاى جهانى نامید - در بقا و جریان خود، به نگهبان و گرداننده نیازمند است و پیوسته افراد شایسته‏اى را مى‏طلبد كه معارف و قوانین آن را به مردم برسانند و مقرّرات دقیق آن را در جامعه اسلامى اجرا كنند و كمترین غفلت و مسامحه در رعایت و نگه‏دارى آن روا ندارند.

 

 

 

    از سوى دیگر از آن جا كه یكى از مقاصد آفرینش؛ هدایت مردم به راه راست است؛ خداى مهربان پس از رحلت پیغمبر(ص)، براى نگهبانى دین و هدایت مردم، باید امام و پیشوایى تعیین كند و مردم را به عقل خودشان - كه بیشتر اوقات مغلوب هوا و هوس مى‏شود - وانگذارد و همان‏طور كه پیغمبر را به همه نیازمندى‏ها و درمان تمام دردهاى فردى و اجتماعى بشر، آگاه نموده، او را از هرگونه اشتباه و خطا، مصون و محفوظ داشته است؛ باید به امام و پیشواى دینى نیز علم و عصمت مرحمت فرماید.
    با این دلیل عقلى، روشن مى‏شود كه براى هدایت مردم و حفظ و حراست دین و اجراى مقررات آن پس از رحلت پیغمبر(ص)، باید امامى از جانب خداى متعال تعیین شود.
    این دلیل عقلى با دلیل نقلى نیز همراه گشته است؛ چرا كه پیامبر اكرم(ص) از همان ابتداى رسالت، نسبت به مسأله خلافت و جانشینى خود حساس بود و در همان سال‏هاى آغازین رسالت، حضرت على(ع) را به عنوان وزیر و وصى خود برگزید و در طول عمر مبارك خود، بارها به این مسأله تصریح فرمود. گوشه‏اى از آیات و روایاتى كه شیعه به وسیله‏ى آنها، وصایت و جانشینى حضرت على(ع) را اثبات مى‏كند و بسیارى از علماى اهل سنت هم به آنها معترف‏اند، بدین‏گونه است:

 

1-. آیه ولایت:

  بسیارى از مفسران اهل‏سنت، مانند فخررازى در تفسیر كبیر، زمخشرى در كشاف، طبرى در تفسیر خود و سیوطى در الدر  المنثور، به این نكته اعتراف دارند كه آیه ولایت (سوره مائده، آیه  55) در شأن حضرت على(ع) است كه در حال نماز، انگشترى خود را به مستمندى بخشید.

 

 

 

    فخر رازى در تفسیر خود چنین نقل مى‏كند: [پیامبر(ص) كه شاهد بخشیده شدن انگشتر حضرت على(ع) در حال ركوع به فرد سائل بود، از خداوند خواست همچنان كه دعاى حضرت موسى(ع) را مستجاب كرد و به او وزیرى از اهلش عطا كرد - كه باعث تقویت او شد -، براى آن حضرت(ع) نیز وزیرى از اهلش قرار دهد. هنوز دعاى پیامبر اكرم(ص) به پایان نرسیده بود كه این آیه نازل شد]. التفسیر الكبیر، ج 12، ص 26.
    

 

 

 

 

2- حدیث یوم الدّار:

 

  این حدیث در بسیارى از كتاب‏هاى تاریخ اهل سنت؛ مانند: تاریخ طبرى (ج 1، ص 543 - 542)، تاریخ الكامل ابن اثیر (ج 2، ص 582) و البدایة والنهایة ابن كثیر(ج 3، ص 40) با تفاوت‏هایى در نقل وارد شده است.

 

     مضمون حدیث از این قرار است: [اوایل بعثت كه آیه [وانذر عشیرتك الاقربین]؛ شعراء (26)، آیه 214. نازل شد؛ پیامبر اكرم(ص) جلسه میهمانى مركب از خویشان خود ترتیب داد و در آن جا رسالت خود را اعلام كرد و فرمود: [فایكم یؤازرنى على هذاالامر على ان یكون اخى و وصیى و خلیفتى فیكم]؛ [كدام یك از شما مرا در این كار كمك كار است تا برادر من و وصى من و جانشین من در میان شما باشد].

    سه مرتبه این مطلب را تكرار فرمود و در هر مرتبه غیر از حضرت على(ع)، هیچ كس اعلام موافقت نكرد. سرانجام پیامبر اكرم(ص) در پایان مرتبه سوم فرمود:
    [ان هذا اخى و وصیى و خلیفتى فیكم فاسمعوا له واطیعوا]؛ [این شخص (حضرت على(ع[ برادر من، وصى من و جانشین من در میان شما است، پس سخنان او را گوش فرا دهید و از او اطاعت كنید].
    خویشان پیامبر اكرم(ص) در حالى كه برخاسته بودند و مى‏خندیدند، رو به ابوطالب كرده، با لحنى مسخره‏آمیز گفتند: او (پیامبر(ص[ به تو فرمان داد كه از پسرت اطاعت كنى و سخنانش را گوش فرادهى] تاریخ طبرى، ج 1، ص 543 - 542..
    جالب توجه این جا است كه برخى از تاریخ‏نویسان اهل سنت (مانند ابن‏كثیر در البدایة والنهایة، كه این حدیث را مخالف عقیده خود دیده‏اند)، دست به تحریف حدیث زده و به جاى كلمات [وصیى و خلیفتى] عبارت [كذا و كذا] (یعنى چنین و چنان) را آورده‏اند و راویان حدیث را متهم به ضعف و تشیّع كرده‏اند البدایة والنهایة، ج 3، ص 40..

 

 

 3-11. حدیث منزلت:

 

 

 

 

  این حدیث در كتاب‏هاى حدیثى معتبر نزد اهل تسنن؛ مانند: صحیح بخارى (كتاب بدء الخلق در باب مناقب حضرت على(ع) و در باب غزوه تبوك)، مسند احمد بن حنبل (ج 1، ص 174)، مسند ابو داود (ج 1، ص 28)، خصائص نسائى (ص 15 و 16)، صحیح مسلم (در كتاب فضائل الصحابة)، صحیح ترمذى (ج 2، ص 201) و نیز در بسیارى از كتاب‏هاى تاریخ اهل سنت، مانند: طبقات ابن سعد (ج 1، قسم اول، ص 14 و 15)، تاریخ بغداد (ج 4، ص 71)، تاریخ طبرى (ج 2، ص 368) و بسیارى دیگر از كتاب‏هاى اهل سنت وارد شده است.

 

      ماجراى این حدیث، بدین‏گونه است: حضرت پیامبر اكرم(ص) در غزوه تبوك، به همراه بسیارى از اصحابش از مدینه خارج شدند و به سمت رومیان به راه افتادند. براى این كه مدینه از رهبر خالى نماند، حضرت على(ع) را به جاى خود در مدینه گذاشتند. برخى از اصحاب زبان به طعنه گشوده، و گفتند: پیامبر(ص)، على را در مدینه گذاشت تا مواظب زنان و بچه‏ها باشد.

    حضرت على(ع) به پیامبر اكرم(ص) شكایت برد و آن حضرت(ص) در آن هنگام این جمله تاریخى را فرمود:[انت منى بمنزلة هارون من موسى الا أنه لا نبىّ بعدى]؛ [منزلت تو نسبت به من مانند منزلت هارون نسبت به موسى است، با این تفاوت كه بعد از من پیامبرى نیست].
    این نكته براى همگان واضح است كه هارون، وصى موسى بود. از ظاهر بعضى از كتاب‏هاى اهل سنت چنین برمى‏آید كه این حدیث، در موارد مختلفى غیر از مورد یاد شده نیز بیان شده است. فضائل الخمسه، ج 1، ص 316 - 299.

 4-. حدیث غدیر:

   این حدیث در بسیارى از منابع روایى و تاریخى اهل سنت آمده است. مرحوم میرحامد حسین در جلد اول عبقات‏الانوار، تواتر این حدیث در نزد اهل سنت را ثابت كرده است.

 

     مرحوم علامه امینى در جلد اول كتاب الغدیر، از 110 تن از اصحاب پیامبر اكرم(ص) نام مى‏برد كه راوى این حدیث بوده‏اند. الغدیر، ج 1، ص 61 - 14. همچنین از 82 تابعى یاد مى‏كند كه این حدیث را روایت كرده‏اند. همان، ص 72 - 62. علاوه بر این از 360 تن از علماى اهل سنت از قرن دوم تا قرن چهاردهم، نام مى‏برد كه این حدیث را در كتاب‏هاى خود آورده‏اند. همان، ص 151 - 73. سرانجام از 26 تن از علماى اهل سنت و شیعه نام مى‏برد كه تألیفات مستقلى در باب حدیث [غدیر] و طرق آن داشته‏اند. همان، ص 157 - 152.

    ماجراى این حدیث از قرار زیر است: وقتى كه پیامبر اكرم(ص) با تعداد زیادى از اصحاب خود - كه آنان را تا 120 هزار تن ذكر كرده‏اند - از آخرین سفر حج خود (حجةالوداع)، به مدینه باز مى‏گشت؛ این آیه بر آن حضرت(ص) نازل شد: [یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیك من ربك و ان لم تفعل فما بلغت رسالته واللَّه یعصمك من الناس]؛ [اى رسول آنچه را از سوى پروردگارت به تو نازل شد، به مردم ابلاغ كن و اگر آن را ابلاغ نكنى، در حقیقت رسالت خدا را ابلاغ نكرده‏اى [و از مردم نترس كه‏] خدا تو را از مردم حفظ خواهد كرد].
    با نزول این آیه، پیامبر اكرم(ص) در مكانى به نام غدیر خم - كه راه كاروان‏هاى مختلف از هم جدا مى‏شد - فرمان توقف داد و امر كرد منبرى از چوب محمل‏هاى شتران، براى آن حضرت(ص) فراهم كردند. آن گاه به روى منبر رفته فرمود: [الست اولى بالمؤمنین من انفسهم]؛ [آیا من نسبت به مؤمنان از خودشان سزاوارتر [به تصرف در امورشان ]نبودم].
    همه گفتند: آرى، اى رسول خدا آن گاه آن حضرت(ص) در حالى كه دست حضرت على(ع) را بالا گرفته بود، فرمود:
    [من كنت مولاه فعلى مولاه اللهم والِ من والاه و عاد من عاداه و انصر من نصره و اعن من اعانه واخذل من خذله]؛ [هر كس كه من مولاى او هستم، على هم مولاى او است. خدایا دوست بدار هر آن كس را كه على را دوست دارد و دشمن بدار هر آن كس را كه با او دشمنى كند. یارى كن هر آن كس را كه او را یارى كند و كمك كن هر كسى را كه به او كمك دهد و خوار ساز هر كس را كه او را خوار سازد].
    بسیارى از مردم از شنیدن این جملات، خوشحال شدند و سپس دسته دسته نزد حضرت على(ع) رفته، به او تبریك گفتند. در میان این تبریك گویندگان، چهره عمر بن خطاب نیز به چشم مى‏خورد كه چنین تبریك گفت:[بخ بخ لك یا ابن ابى طالب اصبحت مولاى و مولى كل مسلم]؛ [مبارك باد بر تو اى پسر ابى‏طالب كه هم‏اكنون مولاى من و مولاى هر مسلمانى گشتى].
    پس از این ماجرا بود كه این آیه نازل شد: [الیوم اكملت لكم دینكم و اتممت علیكم نعمتى و رضیت لكم الاسلام دیناً]؛ [امروز دین شما را برایتان كامل نمودم و نعمت خود را بر شما تمام كردم و دین اسلام را براى شما پسندیدم]. مائده (5)، آیه 3؛ مسند احمد، ج 1، ص 372؛ فضائل الخمسه، ج 1، ص 363 به نقل از: تاریخ بغداد، ج 7، ص 317.
    علامه امینى در كتاب خود، از موارد بسیارى نام مى‏برد كه حضرت على(ع) با استناد به حدیث غدیر، به مخالفان خود احتجاج مى‏كرد و از اصحاب پیامبر اكرم(ص) بر مضمون آن تأیید مى‏گرفت. پس از آن نیز، احتجاجات حضرت فاطمه زهرا(س)، امام حسن(ع) و بسیارى از شخصیت‏هاى بزرگ تاریخ اسلام، به این حدیث را نقل مى‏كند. الغدیر، ج 1، ص 196 - 159.
    
5- حدیث ثقلین:

 

  این حدیث در بسیارى از كتاب‏هاى معتبر اهل سنت؛ مانند: صحیح‏مسلم، صحیح ترمذى (ج 2، ص 308)، خصائص نسائى (ص 21)، مستدرك حاكم (ج‏3، ص 109)، مسند احمد بن حنبل (ج 3، ص 17) آورده شده است.

 

     این حدیث چنین است: پیامبر اكرم(ص) در روزهاى آخر زندگانى خود، به اصحاب چنین فرمود:

    [انى اوشك ان ادعى فاجیب و انى تارك فیكم الثقلین كتاب‏اللَّه عز وجل و عترتى. كتاب‏اللَّه حبل ممدود من السماء الى الارض و عترتى اهل بیتى، انهما لن یفترقا حتى یردا علىّ الحوض فانظرونى بم تخلفونى فیهما]؛ [[اى مردم ]نزدیك است كه از سوى پروردگارم خوانده شوم و دعوت او را اجابت كنم. من در میان شما دو چیز گران‏بها به یادگار مى‏گذارم: یكى كتاب خداوند عز وجل و دیگرى عترتم را. كتاب خداوند ریسمان محكمى است كه از آسمان تا زمین كشیده شده است و عترت من همان اهل بیتم مى‏باشند. این دو از هم جدا نمى‏شوند تا بر سر حوض [كوثر] بر من وارد شوند. پس ملاحظه كنید كه چگونه پس از من با آنها رفتار مى‏كنید] فضائل الخمسه، ج 2، ص 53 - 44..
    در این حدیث، پیامبراكرم(ص) اهل‏بیت خود را - كه طبق آیه تطهیر، حضرت على(ع) و فرزندانش مى‏باشند - عِدل قرآن قرار داده، از آنان به عنوان یك چیز گران‏بها یاد كرده است. از این جا روشن مى‏شود كه پس از آن حضرت(ص)، تنها اهل بیت هستند كه مى‏توانند مجرى احكام خداوند و قرآن باشند. برگرفته از: صفرى فروشانى، نعمت‏الله، غالیان، صص 232 - 238.

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ یک شنبه 22 بهمن 1391برچسب:علی , جقانیت , خلیفه , , ] [ 15:41 ] [ محمد سوداگر ]

قالَ رَسُولُ الله(ص) : مَن اَنکُرَ القائِم مِن وُلدی فَقَد اَنکَرنی

رسول خدا (ص) : هرکس قائم (ع) از فرزندانم را انکار کند پس مرا انکار کرده است .           سنن ابن ماجه /2/23

 

قالَ رَسُولُ الله(ص) : المَهدی مِنّا اَهلَ البَیت 

رسول خدا (ص) : مهدی (ع) از ما اهل بیت است .                      المستدرک علی الصحیحین 4/557

 

3.    قالَ رَسُولُ الله(ص) : المَهدی مِن وُلد فاطمه 

رسول خدا (ص) : مهدی (ع) از فرزندان فاطمه (س)  است .                       سنن ابن ماجه /2/24

 

4. قالَ رَسُولُ الله(ص) : اَفضَلَ عِبادَهِ اِنتِظارُ الفَرَج 

رسول خدا (ص) : برترین عبادت ها انتظار فرج است .                                       فرائد السعطین 2/335

 

قالَ رَسُولُ الله(ص) : لَـو لَـم یَبـقِ مِنَ الدُّنیآا اَلّا یَـومٌ لَبَعَثَ اللّهُ رَجُـلاً مِن اَهـلَ بَیتــی یَملَأُهــا « یَملَئُها » عَدلاً کَما مُلِئَت جَوراً

رسول خدا (ص) : اگر از عمر دنیا فقط یک روز باقی مانده باشد، قطعاً خداوند مردی از اهل بیت مرا مبعوث می کند که زمین را پر از عدل کرده در حالیکه پر از جور شده باشد.         صحیح  ابی داوود 2/207

 

 قالَ رَسُولُ الله(ص) : اَلاَئِمّهُ مِن بَعدی اَثنی عَشَر تِسعَهُ مِن صُلبِ الحُسَین وَ التاسِعُ قائِمَهُم فَطوُبی لِمَن اَحَبَّهُم. 

رسول خدا (ص) :امامان بعدازمن دوازده نفرند که نه نفر از ایشان از نسل حسین (ع) و نهمین ایشان قائم (ع) است . پس خوشا بحال کسی که آنها را دوست داشته باشد.                                    کفایه الاثر 

 

  قالَ النَّبی(ص) : المَهدی مِنّا بَختِمُ الدّینِ بِهِ کَما فَتَحَ بِنا 

رسول خدا (ص) : مهدی(ع) از ما خاندان است . دین بوسیله او پایان می یابد همانگونه که بوسیله ما آغاز شد.       ینابیع الموده /433  

 

 

 

 قالَ رَسُولُ الله(ص) :اَلقائِمُ مِن وُلدی اِسمُهُ اِسمی وَکُنیَتِهِ کُنیَتی وَشَمائِلُهُ شَمائِلی وَ سُنَّتُهُ سُنَّتی یُقیمُ النّاسِ عَلی مِلَّتی وَشَریعَتی ... مَن اَطاعَهُ فَقَد اَطاعَنی وَمَن عَصاهُ فَقَدعَصاتی 

رسول خدا (ص) : قائم (ع) از فرزندان من است که نامش نام من و کنیه اش کنیه من و شمائلش شمائل من و روشش روش من می باشد . در میان مردم بر دین و آئین من قیام می کند ... هرکس او را اطاعت کند پس مرا اطاعت کرده و هرکس او را نافرمانی کند پس مرا نافرمانی نموده است.                             کمال الدین شیخ صدوق (ر.ه)

 اَمام صادِق (ع ) : مَن ماتَ مِنکُم عَلی هذَا الاَمرِ مُنتَظِراً کانَ کَمَن کانَ فی قُسطاطِ القائِم.

امام صادق  (ع) : کسی از شما که با این عقیده و در انتظار « امام زمان(ع) » بمیرد مانند کسی است که در خیمه قائم(ع) همراه او باشد.

       منتخب الاثر / 495

اِمام صادِق(ع ): یا اَبابَصیر طوبی لِشیعَهِ قائِمَنا اَلمُنتَظِرینَ لِظُهورِه ِفی غَیبَتِهِ وَ المُطیعینَ لَهُ فی ظُهورِهِ اُولئِکَ اَولیاءَ الله الَّذینَ لاخَوفَ عَلَیهِم وَ لاهُم یَحزَنُونَ.

امام صادق  (ع) : ای ابابصیر خوشا بحال شیعیان ما که در زمان غیبت چشم براه او و در هنگام ظهورش فرمانبردار او هستند؛ ایشان بحق اولیاء خدایند که ترس و غمی بر ایشان نخواهد بود.                                منتخب الاثر / 514

اِمام صادِق(ع ) : مَن سَرَّهُ اَن یَکوُنَ مِن اَصحابِ القائِمِ فَلیَنتَظِر وَ لیَعمَل بِالوَرَعِ وَ مَحاسِنِ الاَخلاقِ.

امام صادق  (ع) : کسی که دوست دارد از یاران قائم (ع) باشد پس باید انتظار کشد و در حالت انتظار به تقوی و پاکدامنی و خلق نیکو عمل نماید.                                                                   غیبت نعمانی / 200

 

با تشکر از برادر عزیزم کربلائی جواد شاه حسینی که این روایات را بدست من رساند

ان شاالله مورد رضایت الهی و توجه آقا قرار بگیرد 


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ جمعه 16 تير 1391برچسب:روایت درباره امام مهدی - امام مهدی - حدیث, ] [ 10:12 ] [ محمد سوداگر ]

 جناب ام کلثوم چهار ماه پس از بازگشت از کربلا به مدینه از دنیا رفتند. پدرشان مولی الموحدین امیرالمومنین(ع) و مادرشان حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (س)میباشد.

صاحب ریاحین الشریعه به نقل از اعیان الشیعه میفرماید:

امیرالمومنین(س) آن مخدره را به عون بن جعفر طیار (س)تزویج نمودند.

آنچه در مورد ازدواج  ام کلثوم(س) با غیر از عون بن جعفر نقل شده از بافته های مخالفین است.

آن حضرت در واقعه جانسوز کربلا حضور داشتند و بعد از شهادت امام حسین (س)و اهل بیت واصحابشان ، در کنار خواهرشان حضرت زینب (س)از بانوان و یتیمان محافظت مینمود.اشعار آن حضرت در فراق برادر در کربلا مشهور و جانسوز است.

پس از عاشورا  که بانوان به اسارت کوفه و شام رفتند،خطبه آن حضرت در کوفه و مجلس ابن زیاد،اشعار آن حضرت در قادسیه و قنسرین ،اثر دعای آن حضرت در سیبور و بعلبک ،کلمات آن جناب با شمر هنگام ورود به دروازه شام ،مرثیه های حضرتش در اربعین و مراجعت به مدینه، دلالت بر عظمت و شجاعت و صبر آن مخدره دارد.

سرانجام بعد از چهار ماه از ورود به مدینه با دلی پر از غم و اندوه در مصائب کربلا، بالاخص شهادت سید الشهداء(ع) رحلت شهادت گونه نمود و در مدینه منوره دفن شد.به قولی رحلت آن حضرت در 21 ماه جمادی الثانی بوده است.(وقایع الشهور ص 110)

 ==============================================================

ام کلثوم دختر حضرت زهرا(س)

 ام کلثوم صغری دومین دختر امیر المؤمنین علیه السلام از فاطمه (ع) است.

در اینکه علی علیه السلام از فاطمه صاحب دو دختر بوده است،بین مورخان و تذکره نویسان اختلافی دیده نمی‏شود.

طبری آنجا که فرزندان امام را بر می‏شمارد نویسد:و زینب کبری و ام کلثوم کبری و آنجا که فرزندان آنحضرت رااز زنان دیگر جز فاطمه (ع) نام می‏برد گوید از آنهاست زینب صغری و ام کلثوم صغری و مفید گوید فرزندان امیر المؤمنین از دختر و پسر بیست و شش فرزنداند:حسن و حسین و زینب کبری و زینب صغری که کنیه اوام کلثوم است مادر اینان فاطمه بتول...است تنها خلاف آنان در این است که ام کلثوم کنیه دومین دختر علی (ع) است و یا نام اوست. بیشتر تاریخ نویسان نام او را ام کلثوم نوشته‏اند.

آیا حضرت ام کلثوم در واقعه کربلا حضور نداشتند؟

چیزی که از تاریخ کربلا در این رابطه بدست می آید این است که حضرت ام کلثوم در کربلا حضور داشته اند.

ام کلثوم دختر امیر المؤمنین علی(ع) که زنی با فصاحت وبلیغ وسخنور بود ودر مدت اسارت پیوسته با سخنانش ستم حکام را افشاء می کرد ، وقتی کاروان اسراء را به کوفه وارد کردند ، درجمع انبوه حاضران به سخن پرداخت وآنان را بخاطر سستی وکوتاهی در یاری کردن امام حسین علیه السلام نکوهش کرد .دربدو ورود به کوفه مردم به تماشای آنان گرد آمده بودند . ام کلثوم بر سرآنان فریاد کشید:یا اهلَ الکوفه !اَ ما تستحیُونَ مِنَ الله ورَسولهِ اَن تَنظُروا الی حرم النبی ؟ ای مردم کوفه ! آیا از خدا و رسولش شرم نمی کنید از اینکه به حرم و دودمان پیامبر نگاه می کنید؟! ودرجای دیگر چنین آمده است هنگام ورود اهل بیت علیهم السلام به شام نیز ام کلثوم شمر را طلبید واز اوخواست که آنان را از دروازه ای وارد کنند که اجتماع کمتری باشد وسرهای مقدس ومطهر شهدا را دورتر نگه دارندتا مردم به تماشای آنها پرداخته وکمتر به چهره اهل بیت پیامبر (ص) نگاه کنند .شمر به لحاظ بی دینی وخباثت ذاتی دقیقاً‌برعکس خواست او عمل کرد واسیران را از دروازه ساعات وارددمشق کرد

همانطور که ملاحظه می فرمایید حضرت ام کلثوم در واقعه کربلا حضور داشته اند اما اینکه چرا در سوگواریها از ایشان سخنی به میان نمی آید باید گفت تک تک افرادی که درحادثه عاشورا شرکت داشته اند رسالتی داشته ونقشی را ایفا کرده اند اما میزان وعمق رسالت آنها با یکدیگر فرق می کند مثلاً در مجلس یزید ملعون غیر از حضرت زینب سلام الله علیها حضرت سجاد علیه السلام نیز سخنرانی کرده اند اما به اندازه ای که درباره حضرت زینب (س) سخن گفته می شود درباره ایشان صحبتی به میان نمی آید وعلت این امر آن است که حضرت زینب (س)‌نقش چشمگیرتر و وسیعتری در این زمینه داشته اند ومدیریت در شرائط بحرانی واقعه بدست زینب (س) بوده است وبخاطر همین در سوگواریها و عزاداریها بیشتر از ایشان سخن به میان می آید وبه مراجعه به تاریخ کربلا می بینیم که غیر از حضرت زینب سلام الله علیها حضرت ام کلثوم وفاطمه دختر امام حسین علیه السلام اسیران آزادیبخشی بودند که نقش بزرگی دراین واقعه

ایفا کرده وذهنیت مردم را از اسیران جنگی متحول ساختند .

البته غیر از این مسأله عاملی که باعث می شود از ایشان سخنی به میان نیاید یا کمتر از ایشان صحبت شود، کم اطلاعی بعضی از مبلغین از جریانات عاشورا وتکیه بر مرثیه ها وسخنرانیها تکراری وعدم توجه به پویایی واقعه عاشورا است که باید به این مسئله توجه شده ومبلغینی که رسالت عظیم رساندن پیام عاشورا را به مردم دارند احساس مسئولیت بیشتری دراین زمینه کنند ومطلب نو و درسهای تازه ای از واقعه سراسر درس وآموزنده عاشورا بیرون کشند.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391برچسب:ام کلثوم, ] [ 20:30 ] [ محمد سوداگر ]

 

چاپ و توزیع پیشنهاد بیمه شخص ثالث بیمه ایران

 

در صورت تمایل به سفارش با شماره های این موسسه تماس یا در قسمت نظر بدهید پیغام بگذارید تا به هر اندازه که نیاز داشتید ارسال گردد.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ دو شنبه 18 ارديبهشت 1391برچسب:پیشنهاد, بیمه , شخص ثالث ,پیشنهاد بیمه شخص ثالث بیمه ایران, بیمه ایران, ] [ 16:39 ] [ محمد سوداگر ]

 

درصورت تمایل به سفارش موارد مشابه ( تقویم ، ساعت اللیل ماه مبارک ، بروشور ، سربرگ ، فاکتور ، پاکت ، کارت ویزیت و ... ) با شماره های این موسسه در مطلب بالای وبلاگ تماس بگیرید.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 6 ارديبهشت 1391برچسب:فاکتور,فاکتورفروش,فاکتورلوله و لوازم بهداشتی,سوداگر, ] [ 17:25 ] [ محمد سوداگر ]

 

درصورت تمایل به سفارش موارد مشابه ( تقویم ، ساعت اللیل ماه مبارک ، بروشور ، سربرگ ، فاکتور ، پاکت ، کارت ویزیت و ... ) با شماره های این موسسه در مطلب بالای وبلاگ تماس بگیرید.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ شنبه 2 ارديبهشت 1391برچسب:تقویم,91 , تقویم91, ] [ 10:57 ] [ محمد سوداگر ]

  

 

بسیاری از مشتاقان زیارت بارگاه ملکوتی امام رضا علیه السلام، زمینه حضور فیزیکی برای ارتباط ندارند و از راه دور دلهای خود را با این بارگاه منور پیوند می زنند.

پایگاه پخش زنده حرم مطهر رضوی علاوه بر پخش زنده برنامه های جاری حرم مطهر در رواق ها،تصاویری از روضه منوره و برخی صحن های حرم مطهر رضوی ارایه می کند .

شما نیز می توانید با یک کلیک از طریق این پایگاه به  جمع زائران امام رضاعلیه السلام بپیوندید.برای ارتباط با حرم مطهر  اینجا را کلیک کنید


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ جمعه 1 ارديبهشت 1391برچسب:, ] [ 16:27 ] [ محمد سوداگر ]

 

درصورت تمایل به سفارش موارد مشابه ( تقویم ، ساعت اللیل ماه مبارک ، بروشور ، سربرگ ، فاکتور ، پاکت ، کارت ویزیت و ... ) با شماره های این موسسه در مطلب بالای وبلاگ تماس بگیرید.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ جمعه 1 ارديبهشت 1391برچسب:کاغذیادداشت,تقویم,طراحی, ] [ 10:50 ] [ محمد سوداگر ]

 

گزیده ای از سخنان امیرالمومنین (ع) که بعد از تدفین حضرت زهرا(س) رو به قبر پیغمبر کرد و فرمودند:

ای پیغمبر خدا پس از فاطمه آسمان و زمین زشت می نماید و هیچگاه اندوه دلم نمی گشاید. چشمانم بی خواب ، و دل از سوز غم کباب است ، تا خدا مرا در جوار تو ساکن گرداند.

مرگ زهرا ضربتی بود که دل را خسته و غصه ام را پیوسته گردانید و چه زود جمع ما را به پریشانی کشانید؛ شکایت خود را به خدا می برم و دخترت را به تو می سپارم ! خواهد گفت که امتت پس از تو با وی چه ستم ها کردند آنچه خواهی از او بجو و هرچه خواهی بدو بگو ! تا سِرِّ دل بر تو بگشاید و خونی که خورده است بیرون آید و خدا که بهترین داور است میان او  و ستمکاران داوری نماید.

خدا گواه است که دخترت پنهانی به خاک می رود هنوز روزی چند از مرگ تو نگذشته و نام تو از زبان ها نرفته ، حق او را بردند و میراث او را خوردند.

درد دل را با تو در میان می گذارم و دل را به یاد تو خوش می دارم که درود خدا بر تو و سلام و رضوان خدا بر فاطمه(س)

 


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ سه شنبه 15 فروردين 1391برچسب:, ] [ 16:8 ] [ محمد سوداگر ]

                     رویاهایتان را آشکار کنید.

بیشتر ما یاد گرفته ایم که مدام در پی چیز بعدی و بعدی و بعدی باشیم و خود را متقاعد کرده ایم که شادی ما فقط در مقصد مطلوبمان قرار دارد. خودمان را در چرخه پایان ناپذیر خواستن و انتظار کشیدن گرفتار کرده ایم

وقتی برای خوشحال بودن و برای تجربه خوشی و نشاط و موفقیت در انتظار " آن روز که ..." هستیم ، در توهمی زندگی میکنیم که موجب دلمردگی ما شده است و توان لذت بردن از زندگی کنونی را از ما میگیرد

رؤیاها با رنگها و مزه های مختلف به سراغمان میآیند و بیشتر اوقات ما آنها را با هدف اشتباه میگیریم. "وقتی که عاقبت به ... برسم". "همین که این دوره ی ... بگذرد، رژیم میگیرم و به سلامتی ام توجه میکنم" و... این طرز فکر مارا دچار خشم و ناتوانی و نارضایتی مداوم میکند
رؤیاهایمان سالهای پیاپی فریبمان میدهد و چشمانمان را می بندد و ما را در انجام تغییراتی که میخواهیم ناتوان میکند

فقط زمانی نیروی متعالی کردن زندگیمان را در اختیار خواهیم گرفت که رؤیاهایی که ما را در آرزوی و انتظار تغییر وضعیت نگاه داشته اند آشکار کنیم

از شما می خواهم که خوب نگاه کنید و ببینید منتظر چه هستید. کدام رؤیای "یک روزمدام شادی و رضایتتان را به تعویق می اندازد
وقتی خوشحال خواهم بود که: این مقدار پول در بیاورم، به دانشگاه بروم، شغل خوبی پیدا کنم، به وزن دلخواهم برسم، بدهی هایم را بپردازم

اگر یکی یا بعضی از این عبارات برایتان آشناست احتمالا در رؤیایی گرفتار شده اید که امکان نشاط و موفقیتی را که شایسته آن هستید از شما میگیرد

برای آنکه فراسوی رؤیاهایتان بروید و واقعا زندگی رؤیایی خود را بیافرینید باید آنچیزی را که واقعا به دنبالش هستید آشکار کنید و ببینید که وقتی سرانجام به آرزوی خود برسید چه احساسی خواهید داشت

اگر در آرزوی شهرت هستید میخواهم بگویم که در واقع شما به دنبال شهرت نیستید بلکه خواهان احساسی هستید که فکر میکنید شهرت به شما میدهد. با جواب دادن به این سؤال که "وقتی بینهایت مشهور شوم چه احساسی خواهم داشت؟" متوجه میشوید که واقعا خواستار چه هستید. شاید احساس ارزشمند بودن ، قدرتمند بودن ، مهم یا خاص بودن برایتان مطلوب است

بسیاری را میشناسم که فکر میکنند اگر کمی پول بیشتر ، موفقیت یا شهرت یا هر چیز بیشتر دیگری داشته باشند خوشبختی را پیدا میکنند اما این یک خیال و یک توهم است

اما چطور میتوان به شادی دست یافت؟ فقط کافیست که خیالاتمان را تشخیص دهیم  و  از خودمان بپرسیم: اگر این اتفاق رخ دهد چه احساسی به من دست خواهد داد؟ بعد روند بخشیدن آن احساس به خودمان را آغاز کنیم و آن گام به راستی زندگی ما را متحول میکند

وقتی متعهد میشویم که به نیازهایمان رسیدگی کنیم و احساساتی را که آرزو داریم به خودمان ببخشیم معجزه حقیقی رخ میدهد و می بینیم که هر چیزی را که آرزومندش هستیم در دسترس ما قرار دارد ، آنگاه خواسته های ما واقعیتی میشود که میتوان مطالبه اش کرد البته به شرطی که حاضر باشیم کارهای لازم را انجام دهیم و مسؤلیت نیازهایمان را بپذیریم

 

                                 

 اقدام کنید و خیالات خودتان را بررسی کنید

شرحی از زندگی خیالی موردنظرتان را که امیدوارید روزی به آن برسید بنویسید. خیالاتتان را تجزیه و تحلیل کنید تا تشخیص دهید که امیدوارید با تحقق آنها به چه احساسی دست پیدا کنید.بعد یک کار را مشخص کنید که با انجام دادنش بطور روزانه بتوانید همان احساسی را که دنبالش هستید در خودتان بوجود آورید. البته خودتان را متعهد کنید که صد در صد مسؤل آفرینش احساس مطلوبتان باشید

                                                              برگرفته از : بهترین سال زندگی ( دبی فورد)


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ چهار شنبه 9 فروردين 1391برچسب:رویا,, ] [ 10:25 ] [ محمد سوداگر ]
صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
امکانات وب

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 91
بازدید دیروز : 78
بازدید هفته : 173
بازدید ماه : 169
بازدید کل : 82798
تعداد مطالب : 23
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1


Alternative content


center>body{cursor: url('http://LoxBlog.Com/fs/mouse/018.ani')}

فال حافظ